Beskrivelse af indretningen

Først har vi en hyggelig entre, som kun benyttes når der kommer gæster.

DSC_0185

Fra entreen går du ind i spisestuen, som er i forbindelse med et håndlavet almuekøkken med spiseplads, tænk køkkenet er lavet af træ og ikke spånplader.

DSC_0194

Køkkenet har bordkomfur, emhætte, indbygningsovn, amerikaner køleskab, og ikke mindst en opvaskemaskine, som er en uundværlig ting, da man ellers kan bruge masser af tid på opvask. Der er jo så mange andre ting du kan lave på ejendommen. Fra køkkenet går du ud i baggangen, som er at betragte som hovedindgangen. I baggangen er der hylder, skab og en original apotekerdisk.

DSC_0188

Der er fra baggangen adgang til et mindre badeværelse med badekar. Nå, men vi skal tilbage til spisestuen, hvor vi går ned i pejsestuen.

DSC_0203

Da vi overtog huset var der pejs, men vi fik i stedet indsat en stor pejseindsats, som giver hygge og varme uden at svine som en åben pejs. Fra pejsestuen er der adgang til vaskerum/bryggers, eller hvad jeg nu skal kalde det. Her står vores fryser og vaskemaskine. Der er bord og vask. Her er der adgang til nyindrettet stort kontor med egen udgang. Et godt rum som også også ville være genialt som værelse for teenageren eller måske liberalt erhverv eller lille butik.

DSC_0195

Fra spisestuen er der trappe til første sal, hvor du først kommer op til et repos, hvor der er bord til eksempelvis symaskine. Her står også en god brændeovn. Hvis du går til højre kommer du ind i de store drenges legerum. Her er der bøger og musikinstrumenter, der kan larme.

DSC_0197

I enden er der et godt lyst værelse med udgang til nyrenoveret svalegang.

Sol1

Tilbage igen, hvis du går til venstre kommer først et godt værelse med en hyggelig hems.

DSC_0200

Næste rum er et pænt lyst badeværelse med en stor bruseniche. Det sidste rum er det vi bruger til soveværelse, det er stort og med udgang til svalegang med en flot udsigt over markerne.

Sol2

Der er masser af skabsplads på 1. salen, hvilket er usædvanligt for et gammelt hus. Ligeledes er 1. salen bred og går i kip.

Der er lukket for kommentarer.