Dyrehold

Der er mulighed for et mindre dyrehold. Vi har holdt får og geder, men det kan jo være lidt krævende med geder, da de gerne vil have opmærksomhed. De er dog gode til at holde markerne frie for tidsler og andet, men de kan være lidt for kreative, bare en lille sprække i hegnet, og vupti ud i blomsterbedene og guffe løs af planterne. Når en ged ser et hegn, tænker den straks på, hvordan den kommer under, igennem eller over, mens fårene tænker: ”her er et hegn, nå så kan vi jo ikke komme videre, kom tøser, vi vender om”.

DSCN0952

Mohairgeder

Det er nemmere at holde får, og de gør et godt græsningsarbejde. Vi har fået både lam og kid, de er altså søde.

Brian og Marius maj 2009 009

Her ser du Brian, vores første lam.

Her ser du Marius, vores første gedekid

Her er det så Marius, vores første gedekid.

Brian og Marius maj 2009 033

Marius var et rigtigt handyr, så der skulle køres traktor. Jeg havde en uvane med at lade nøglen blive i tændingslåsen. en dag var den væk og jeg fandt den ude på marken. Jeg havde en skummel mistanke om at Marius havde været på spil. Efter den tid tog jeg altid nøglen med ind. Man skulle jo nødigt friste en svag sjæl.

Hvis du hellere vil holde hest er det også muligt, nok ikke mere end en eller et to islændere. Ellers kan du sikkert få opstaldet din krikke på en ejendom i nærheden.

Der er lukket for kommentarer.